söndag 5 september 2010

Två minnen från IT-bubblan

1. Dubbel Gris

Jag vet inte hur nära det egentligen var att vi lyckades, men jag vill tro att vi var ganska nära att etablera pizzan "Dubbel Gris" på någon av Drottningen eller Gyllenstiernans menyer. Detta eftersom Henke (nästan) alltid beställde en Vesuvio med bacon. En genialisk pizza, som vi alltså ganska snabbt begåvade med ett minst lika genialiskt namn.


2. Mötesdräparen

Det var en trött fredageftermiddag, och vi satt i möte några stycken och diskuterade nåt skräp. Någon av mötesdeltagarna går loss i en lång utläggning, och jag minns att jag själv började tappa fokus. Diskussionen fortsatte, ända tills Sälj-Erik fällde en av de mest dräpande kommentarer jag någonsin hört, och som jag än idag försöker att ta till när tillfälle ges:

"Ni bara pratar och pratar, men allt jag hör är...'Starköl'"

2 kommentarer:

Las Vegas sa...

Hahaha! Dubbel gris! Den var så nära att bli bortglömd i mitt medvetande att jag tror den var precis näst på tur att skickas ut ur minnat. Tack för påminnelsen!

Viktor sa...

Appropå dubbel gris, vi har ett gäng som kör vesuvio med kebabkött, dvs skinka och kebabkött på samma pizza. Gärna dränks denna delikatess med ca 37 liter vitlökssås också. Mycket bra.