söndag 12 september 2010

Raging Speedhorns galnaste konserter

Forne Raging Speedhorn-gitarristen Gareth bloggar om livet i Stockholm, sin musik, kaffe, och om minnena från tiden i ett av Storbritanniens mest vansinniga band, på sin sköna blogg Punk Rock and Coffee...

Just nu pågår en nedräkning av Raging Speedhorns tolv sjukaste spelningar, och åtminstone jag tycker att det är fantastisk läsning. Inläggen/anekdoterna är förvisso vansinneslånga, men de är väl värda din tid.

Gareth har än så länge kommit fram till plats 8, där vi hittar en ofattbart spritindränkt Hultsfredsspelning, men jag rekommenderar att du börjar på plats 12 och jobbar dig uppåt via plats 11, 10 och 9. (Tolfteplatsen, om när Raging Speedhorn skulle bli ett moget band och börja med intromusik och nedsläckt scen fick mig sånär att spraya kaffe över skärmen.)

Dessutom blir jag grymt sugen på att lyssna på de gamla Speedhorn-plattorna, de två mittersta i diskografin är fortfarande snuskigt bra.

Här finns förresten några klipp ifrån Hultsfredsspelningen. Helt ok med tanke på promillehalten: "Knives and Faces", "The Gush" och "Welcome to Shitsville".

1 kommentar:

J L sa...

Jag såg spelninge i Hultsfred och precis som han skriver så var den galen. En av de bästa konserterna jag varit på.