onsdag 21 januari 2009

SJ

Nästa gång någon av er har tretton timmar över kan jag berätta allt som är fel med SJ.

Det mest troliga är visserligen att jag avlidit i en hjärnblödning innan dess.

Detta statligt vinstdrivande monopol upphör liksom aldrig att förvåna i sin idioti. Varje gång man ska resa med fanskapen har de lyckats göra en redan tvärusel och vansinnesdyr tjänst ännu lite uslare, ännu lite dyrare.

Vore jag kändis skulle jag bara sitta och vänta på att Ashton Kutcher skulle knata in i vardagsrummet: "You've been Punk'D!!!"

Jag räknar nu iskallt med att:
1. Jag kommer inte lyckas "checka in" på min "mobilbiljett" vilket haschpundarna numera kräver.
2. Tåget går toksönder.
3. Jag på grund av 1 och 2 ovan, kommer att få betala någon form av tilläggsavgift till de redan erlagda dryga 1100 kronorna för en enkel resa till Göteborg.
(4. Nordea uppfinner en ännu större och ännu tyngre "säker" "dosa" så att jag ännu mer sällan kan betala med mitt Visa-kort på The Internets.)

Någonstans i mitt bakhuvud lurar onda tankar om att ingen över 45 bör bedriva verksamhet på internet, men det tar vi en annan gång...

1 kommentar:

pestbarn sa...

Betala med Visa-kort på internet kan man ju göra utan Nordeas klumpdosa. Nog för att det är lite "säkrare" med deras "säkra internetkortnummer", men själv har jag då aldrig blivit lurad på några pengar via mitt Visa-kort. Än så länge i alla fall.

För övrigt måste jag hålla med om dina åsikter om SJ, och jag tror att de ursprungligen måste ha stigit upp till Sverige igenom helvetesportarna. Jag gillar dessutom att du taggade inlägget "självmordsbombare" lite så där subtilt.