tisdag 29 juni 2010

Mastodon - Jonah Hex EP, och en statusrapport

Fotbolls-VM, Midsommar, pollenallergiextravaganza samt en sjuhelvetes massa parkhäng. Och planerande av en förhoppningsvis riktigt stabil semester på det. Här finns inte mycket tid över till bloggande. Vilket känns aningen synd då jag är sugen på att redovisa en halvårsrapport från skivåret.

Däremot har jag tid att slanga ned såväl säsongspremiären av Entourage, säsongsavslutningen av Party Down, och Mastodons nya EP, det instrumentala soundtracket till seriefigursrullen "Jonah Hex". Jag har ännu inte hunnit konsumera något av ovanstående, men det får väl lösa sig framöver.

Provlyssnar på Mastodons "Indian Song" gör du lämpligen hos Stereogum, köper gör du hos iTunes och illegal nedladdning beivras ju som bekant av FRA, Henrik Pontén och Beatrice Ask, så undvik det om du inte vill hamna i onåd hos någon av dem.

På tal om fotbolls-vm så kan det vara på plats att sparka in ett par öppna dörrar. Så vad är grejen med den här plastbollen som man bara behöver nudda för att få iväg ett kanonskott (och som undantaget Tevez tokslägga till 3-0-mål senast flyger åt helvete om man skjuter som vanligt)?

Och det här jävla filmandet, kan vi inte bara ha livstids avstängning på det i efterhand?

Nu börjar andra halvlek. Hejrå!


Ps. High on Fire har gjort en låt som heter "Speak in Tongues". Refrängen låter tyvärr lite som Mustasch, men drivet är skönt och gitarrsolot ännu skönare. Den kan laddas ned gratis som singel nummer 6 här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde totalrenoveringen av Gnaget. Lite såpa-drama, mycket nytt folk och allmänt kaos är ju precis vad som behövs en vecka innan CL-kval...

Jesper sa...

Jo, har inte riktigt hunnit bearbeta den än...

Jesper sa...

...och som du säger får man hoppas att de själva reder ut kaoset innan CL-kvalet. Vinsten mot Bröndby tidigare ikväll var förstås ett trevligt besked!