torsdag 7 maj 2009

EXTRA!! Kinamatsbluffchocken!!!

(JAG har HELA listan, och har just läst att JAG är drabbad!)

Var på Chop Sticks igår och käkade lunch. Sist jag lunchade där var för typ fem år sedan, och jag hade för mig att det inte var speciellt bra. Men man kan ju komma ihåg fel också. Satt i alla fall med den torftiga menyn och velade en stund. De patenterade flottnudlarna, lyxkylling eller "dagens"?

Valet föll till slut på sistnämnda rätt, som för dagen var: "Wokad biff med barbecuesås"


Med lika delar förvåning som ilska får jag sedan syn på vad som ligger på min tallrik. Den mest förhatliga - och lik förbannat så klassiska - rätt ur det (ofta ganska förhatliga) svennekinaköket: Biff-med-fucking-jävla-bambuskott.

Ingredienser: Saggig biff, glutamat, bark. Som hämtat ur ett gammalt Chris De Kök-recept.

Dessutom sölades det betänkligt, samt avkrävdes kontant betalning. Nej tacka vet jag Thai-Nazin.

- - - -

Inhandlat i veckan förresten: Löpardojor och en kostym. Inte utan att jag är lite sugen på att gå till jobbet klädd som en tvättäkta amerikan imorgon. Lutar dock åt "Casual Friday" igen, om inte annat som ett slags hyllning till det senaste The Office-avsnittet.

2 kommentarer:

Viktor sa...

Löparskor+kostym, det låter som en plan!

Miriam sa...

Bambuskott är gott, men som wikipedia säger, "There are many records of humans being tortured by bamboo.[citation needed]".

Åt lite mer genuint på Dragon House i helgen. De har en ur alla aspekter sorglig låt på sin sida, men god mat. http://www.dragonhouse.nu/main2.htm