tisdag 24 februari 2009

Lyteskomik à la KingJag vet inte vad som är roligast.

Kungen? Möjligen, men man har ju rätt höga förväntningar på hans tokerier nuförtiden. ”Fööööörsommaren…tju-tio…har vi sagt…och tar livet verkligen på allvar”. Kul, men det finns roligare kungaklipp än så.

Silvia? Alltså jag är helt emot Folkfremskrittspartiets alla märkliga förslag på språktester och utkastning av olydiga invandrare. Med det sagt, vad fan är grejen med drottningens svenska-skills? AIK:s sydamerikanska fotbollsimporter snackar bättre svenska än så. Efter en månad i Sverige.

Bratkillen i inslaget klarar sig ganska bra. Läcker frisyr har han ju också. Plus att han brinner för friskvård och tar livet på allvar. En toppenkille, helt enkelt.

Nej, jag lägger ändå min röst på självaste KronprinSessan (med betoningen ni-vet-var). M la fram en teori om att Victoria med alla sina stiftelser helt enkelt besökt ett barnhem för förståndshandikappade för mycket. Vinden vände, och så blev tonläget så för all framtid.

Bonusrösten lägger jag på helheten. Jag har aldrig tyckt att de där Hej Baberiba-nissarna varit särskilt kul, och dagens briljanta PR-klipp från Republikanska föreningen kommer de helt enkelt aldrig att kunna toppa.

Vi firar väl som sig bör, med Tyskarna Från Lunds dunderhit "Kungen och Silvia":

3 kommentarer:

Erik Tjernlund sa...

Jag klarade knappt att se gymsnubben på presskonferensen. Har någon någonsin sett mindre kär ut än han gjorde? Om man hade ljudet av så såg det ut som att Victoria hade gjort slut med honom och han satt och var ledsen.

Jesper sa...

Han kanske precis i det ögonblicket inser hur många awkward moments som ligger framför honom i form av släktmiddagar och representation.

Vem var det förresten som kläckte ordvitsen om att Ockelbo nu kommer att byta namn till Monokelbo? Den var rolig.

Christoffer sa...

Hehe

Det sjuka är att hans majestät inte ens kan säga "min dotter...", och inte ens en enda gång sa vic eller mr brat att dom älskade varandra. Vilken jävla fars! Tragik!

"Men dom gör ju bra PR" Men i hellivetti heller, inte för mig å inte i sverige iallafall. Dom skämmer ta mig satan ut oss!

Bah!