tisdag 9 september 2008

Kompisar från förr

Tiden går fort när man har roligt. Det är snart dags för mig att säga hejdå till Nancy Botwin igen. Lutar åt ett minst sagt hetsigt avsked den här gången. Och gissningsvis en brutal cliffhanger inför ännu en säsong.

Trevligt och tryggt då att samtidigt få träffa några andra gamla bekanta igen. Ari Gold, Johnny Drama och Vinny Chase. Och Hank Moody dessutom, vars första två avsnitt av säsong två läckt ut på nätet. Ingen av dessa snubbar hade förändrats ett dugg sen sist.

Som om inte det vore nog har Dexter Morgan börjat hemsöka mig i mina drömmar igen. Tar itu med honom om nån vecka eller två.

Det kommer bli en svettig tv-höst. Särskit eftersom jag fortfarande har några J-pod, ett lass Sopranos och samtliga avsnitt av Carnivale att ta mig igenom. Liz Lemon och Tracy Jordan kommer förresten på återbesök om mindre än två månader också.

1 kommentar:

Daniel sa...

Carnivale kan du hoppa över. Efter två magiskt sega avsnitt där jag konstant gäspat och undrat om inte avsnittet (55 min vardera!) ska ta slut snart. Cool idé men alldeles för segt.