måndag 23 juni 2008

Heima

En kopp kaffe, Sigur Rós nya skiva och ihärdigt Skypesnack. Det här har varit en bra hemmakväll i all sin enkelhet. Kastanjen utanför fönstret är löjligt grön, första hotellnatten i Japan är just bokad, och http://www.tripadvisor.com/ är just nu det bästa Internet har att erbjuda. Dessutom har jag gett blod idag, inte en dag för tidigt.

Fick hem Ajvide Lindqvists "Människohamn" idag, inte en dag för tidigt. (Hörru, klicka på länken förresten så kanske du också blir sugen på boken. En riktigt skön snubbe den där Blackebergaren.)

- - - -

Apropå sköna snubbar är det skönt att min favorit-solariebrända-pajas inte får döma fler matcher i EM. Fatta hur mycket hybris han hade tagit med sig tillbaks till allsvenskan den här gången isåfall! Nu kanske han tack och lov bara kommer avgöra omkring hälften av matcherna på egen hand i fortsättningen också.

- - - -

Mer om EM: Om Spanien slår Turkiet i en eventuell EM-final vinner jag jobbtipset samt kommer tvåa i ytterligare ett prestigefyllt. Pengar som kan komma väl till pass när det ska bokas hotellrum i de Tokyanska skyskraporna... Så i övermorgon preppar vi vattenpipan, snurrar mustaschen och hejar fram vansinnesturkarna till nya övertidsstordåd!

2 kommentarer:

Erik Tjernlund sa...

Tokyosemester. Jag har två ord (särskrivna for your pleasure) för dig: låd hotell.

/Erik

Jesper sa...

Menar du såna däringa kapslar?

Böset är att de är gjorda för korta män. Vår kombination av ganska lång man + lagom lång kvinna kommer innebära pro blem.

Men gamla hus med pappväggar ska vi nog kunna snoka rätt på, och på västerländskt manér bryta mot de flesta av etikettsregler utan att förstå det själva.